0036 1 232 4246   Kívánságlista

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólót az emblémázáshoz? 4 pólómárka, mellyel garantált a siker

Akár egyenruhaként szeretnénk használni, akár árulni, fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen pólót választunk a megszemélyesítéshez. Gyakran jobban lefoglal minket maga a cég felépítése, a weboldal dizájnja, a márkaépítés és a marketing, így elsiklunk e mellett a tényező mellett.
Akár egyenruhaként szeretnénk használni, akár árulni, fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen pólót választunk a megszemélyesítéshez. Gyakran jobban lefoglal minket maga a cég felépítése, a weboldal dizájnja, a márkaépítés és a marketing, így elsiklunk e mellett a tényező mellett.Nagyon fontos, hogy a megfelelő pólót válasszuk ki nemcsak minőségben, hanem stílusban is. Emiatt nem árt, ha körülnézünk a póló piacon, hiszen a különböző márkák különböző stílusokat fognak kínálni, és mindegyik típus más-más tulajdonságokkal rendelkezik, például súllyal, puhasággal, illeszkedéssel, és még nyomtatási minőség terén is eltérőek lehetnek. Fontos, ne csak a költségvetés alapján döntsünk, hanem tényleg olyan felsőt válasszunk, ami megfelel az elvárásainknak. Lehet egy póló olcsó, de ha rossz a minősége, akkor csak kidobott pénz lesz az ablakon.

Rengeteg ruházati márka létezik, például:
 
 • Gildan

 • Kariban

 • Anvil

 • Sol’s

 • Henbury

 • Skinnifit

 • Finden + Hales


Most ezek közül nézzünk meg 4 fajta pólót, melyek jó választások lehetnek pólónyomtatás esetén.
 

Gildan Premium Cotton
A Gildan napjaink egyik legnépszerűbb ruhagyártó cége. Számtalan pólófajta közül lehet választani, temérdek színben, és méretek terén is bőséges a kínálat.
A Gildan Premium Cotton póló ideális választás lehet, ha minőségi nyomtatot és pólót szeretnénk. A nehézsúlyú pamut póló színes verziója 185 g-os a , a fehér  pedig 180 g-os. 21 színben kapható, s van, amelyik árnyalatból akár 4XL-ig is kaphatunk pólót.

A 100% gyűrűs fonású pamut kiváló minőségű anyagot biztosít a digitális-, vagy szitanyomás számára. Nemcsak, hogy szép végeredményt fogunk kapni, de tartósat is.

Az extra súly miatt magasabb árfekvésre kell számítani, de az garantált, ha emellett a póló mellett döntünk, nem fog minket csalódás érni.

Néhány Gildan Premium Cotton póló kínálatunkból:

PREMIUM COTTON® ADULT T-SHIRT
PREMIUM COTTON® LADIES' DOUBLE PIQUÉ POLO
PREMIUM COTTON® ADULT DOUBLE PIQUÉ POLO

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha prémium minőségű felsőt szeretnénk

 • ha nagy színválasztékot és méreteket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • 100% vastagabb, pamut pólót akarunk

 

Sol’s Regent
Ez a fajta póló 100% fésült pamutból készül, bordás nyakrésszel, és karcsúsított fazonnal. A Sol’s Regent pólói garantáltan jó választás digitális- vagy szitanyomáshoz. Amennyiben jó minőséget akarunk elérni, akkor bátran ajánljuk ezt a felsőt!

Színek terén is bőven válogathatunk, akár 43 féle árnyalat közül is a sötét lilától kezdve egészen a fuksziáig. Méretek terén is van lehetőség a választásra XS és 4XL között. Létezik belőle férfi, és női póló, valamint unisex, és gyermek, így minden korosztályra kiterjed a kínálata. Ráadásul árban is igazán kedvező, így ha minőségi, de megfizethető pólót szeretnénk, akkor ez az ideális választás.

Néhány Sol’s Regent póló a kínálatunkból:

SOL'S REGENT FIT - MEN’S ROUND NECK CLOSE FITTING T-SHIRT
SOL'S REGENT WOMEN - ROUND COLLAR T-SHIRT
SOL'S REGENT KIDS - ROUND NECK T-SHIRT

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha közepes minőségű felsőt szeretnénk

 • ha nagy színválasztékot és méreteket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • megfizethető felsőt akarunk

 

Kariban Organic Cotton
A Kariban az ismertebb pólómárkák közé tartozik, kiváló minősége és kínálata miatt. Ez a fajta felső 100% organikus pamutból készül, V-nyakú és kereknyakú verzióban is kapható. Remek választás ez a fajta felső is, ha meg akarjuk személyesíteni a pólót, akár legyen szó a jól bevált szitanyomásról, vagy a digitális nyomtatásról egy bonyolultabb grafika esetén.

Színek terén kisebb a választási lehetőség, 11 féle árnyalatot kínál. Ha rikító színekre vágyunk, nem ez a márka, amit mi keresünk, de ha egyszerű, letisztult, visszafogott színt keresünk, akkor megtaláltuk az ideális felsőt. Férfiak esetén S-től a 3XL-ig vannak a méretek, a női pólóknál pedig XS-től 2XL-ig.

Néhány Kariban Organic Cotton a kínálatunkból:

MEN'S ORGANIC COTTON V-NECK T-SHIRT
LADIES’ ORGANIC COTTON CREW NECK T-SHIRT
KIDS' ORGANIC COTTON SHORT SLEEVE T-SHIRT

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha minőségi, organikus felsőt szeretnénk

 • ha visszafogott, elegáns színeket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 

Anvil Double Piqué
Ezt a fajta pólót akkor ajánljuk igazán, ha egyenruhaként szeretnék felhasználni, hiszen galléros megjelenése miatt ahhoz a legideálisabb. Nehézsúlyú (210g/m2) 100%-os gyűrűs fonású fésült pamut póló, mely nyomtatásra és hímzésre is igazán alkalmas.

Férfi verzióban 6 színben kapható S-től a 2XL-ig, míg a női 17 féle színben, és méretek terén pedig ugyanúgy S-től 2XL-ig van a piacon. Kiváló választás, ha megfizethető, igényes egyenruhát szeretnénk!

Néhány Anvil Double Pigué póló a kínálatunkból:
 
ADULT DOUBLE PIQUÉ POLO
WOMEN’S DOUBLE PIQUÉ POLO

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha megfizethető felsőt szeretnénk

 • ha visszafogott, elegáns színeket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • ha kifejezetten egyenruhaként szeretnénk használni


 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)