0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért a Portwest a legjobb választás munkaruha esetén? 7 nagyszerű érv mellette

A Portwest munkaruházat terén az egyik vezető cég, mely szállítja, és gyártja a védőruhákat, és a személyi egyenruhákat. Székhelye az írországi Westport városában található, mely azóta számos országra kiterjesztette piacát.

Mi az a Portwest?


A Portwest munkaruházat terén az egyik vezető cég, mely szállítja, és gyártja a védőruhákat, és a személyi egyenruhákat. Székhelye az írországi Westport városában található, mely azóta számos országra kiterjesztette piacát. Gyártanak láthatósági kabáttól kezdve, az antasztikus és lángálló télikabáton keresztül egészen a munkavédelmi kesztyűig mindent, amely megvéd a külső sérülésektől, és alkalmassá tesz az adott munka szakszerű elvégzésére.


 

A Portwest története röviden


Több mint 100 évvel ezelőtt 1904-ben indult a Portwest, amikor is a tulajdonosa, Charles Hughes nyitott egy kiskereskedelemi üzletet Westportban. Később az unokaöccse is csatlakozott a céghez, és amikor Charles meghalt, ő vette őt a vezetést 1988-ig, amikor is nyugdíjba vonult. Az évek során a Portwest egyre inkább nőt, és nagykereskedelmi üzletté vált, emellett egy hotel tulajdonosa is lett és a Westport ruházati cég is az ő nevéhez köthető, amit ma Portwest Clothing-nak neveznek.

A Portwest üzlet továbbra is a Hughes család irányítása alatt áll. Több mint 84 országban forgalmazzák a kiskereskedőeknek a munkaruhákat, így több országban is raktárakkal rendelkeznek.
 

Mitől más, mint a többiek?


Most nézzünk meg, néhány indokot arra, miért is érdemes a Portwest-et választani, ha munkaruhát szeretnénk.Disztribúciós hálózaton keresztül értékesít: nem közvetlenül árulják a termékeit, hanem munkaruha forgalmazók által. Ráadásul folyamatosan frissítik a termékkínálatukat.

Világméretű disztribúciós hálózattal rendelkezik: Jelenleg több mint 1000 különféle termékcsaládot kínál, több mint 10.000 készletmegőrző egységgel, ebből adódóan sok és gyors megrendelést kapnak.

Széles termékkínálat: védőruháktól kezdve az egyéni eszközökig, és kiegészítőkig mindent gyárt, legyen szó kesztyűről, munkabakancsról vagy munkavédelmi sisakról.

Minden terméket letesztelnek: az összes termék megfelel az előírt szabványoknak, például az ISO, az ANSI és az EN előírásoknak. Ezenkívül tagja a SATRA-nak, ami kifejezetten a munkaruhákra és az egyéni védőeszközök tesztelésére van szakosodva.

Magas színtű gyártási előírások: Egyéni gyártási folyamat van, mely az elejétől a végéig teljesen ellenőrizhető.

Termékek folyamatos fejlesztése: Kimagaslóan szigorú minőségellenőrzési eljárást hajtanak végre a termékeken, valamint folyamatosan fejlesztik a termékeket, minél jobbak legyenek.

Bő választék: A legnagyobb szín-, és méretválasztékkal rendelkezik, melynek köszönhetően minden ügyfél elvárásait ki tudják elégíteni, akár 6XL méretekben is.Íme, néhány ízelítő Portwest kínálatunkból:

HiVis Anti-static hegesztő overál
Jól láthatósági bomber dzseki
Hűtőházi overál
Jól láthatósági action nadrág

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!