0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért hasznosak az egyedi zászlók napjainkban?

A 21. században a digitális világ a fénykorát éli. Rengeteg hirdetés emiatt átment a digitális platformra. Például a Youtube videók előtt, és közben sokszor tapasztalhatunk pár másodperce reklámvideókat, a Facebook is tele van hirdetésekkel, de bármilyen oldalra tévedünk, tapasztalhatjuk ezt. A cégek influenszerekkel reklámozzák a termékeiket a különböző közösségi oldalakon.
A 21. században a digitális világ a fénykorát éli. Rengeteg hirdetés emiatt átment a digitális platformra. Például a Youtube videók előtt, és közben sokszor tapasztalhatunk pár másodperce reklámvideókat, a Facebook is tele van hirdetésekkel, de bármilyen oldalra tévedünk, tapasztalhatjuk ezt. A cégek influenszerekkel reklámozzák a termékeiket a különböző közösségi oldalakon.

Az idők változásával a reklámozási módszerek is változnak. A digitális platformok óriási lehetőségeket nyújtanak a cégek számára, amik könnyebbé tehetek a termékek népszerűsítését. De azt sem szabad elfelejtenünk, a fizikailag fogható reklámeszközöknek is nagy ereje van.



A fizikai reklámozásnak még mindig van helye a digitális mellett. Ahogy változnak a trendnek, úgy az adott marketing stratégiák is, de mindig tudnak újat mutatni a reklámeszközök. Emellett vannak a régi, jól bevált módszerek is, amelyek a mai napig nem vesztettek fényükből.

Való igaz, vannak olyan marketingeszközök, melyek napjainkban annyira már nem hatásosak. Például az újságokat felváltották az internetes hírportálok, bulvároldalak, vagyis a nyomtatott hirdetések már kevésbé hatékonyak. A szórólapokra is azt szokták mondani, a nagyját úgyis kidobják a szemétbe, nem éri meg. Lehetséges sokan így tesznek, de azt is fontos figyelembe venni, lesznek olyanok, akik megtartják, és elgondolkodnak rajta, talán másoknak is megemlítik.
 

Az új tényeg mindig jobb, mint a régi?


Manapság a társadalom is sokat változott a digitális dolgok népszerűsége miatt, és sokszor már szinte szűrőkként funkcionálunk. Ami megtetszik, azt megosszuk, amit meg nem, azt töröljük.

Vannak dolgok, amik viszont nem változnak. Az ember egy vizuális lény, amit marketing szempontjából rendszerint ki is használnak. Hiszen arra fogunk a legjobban emlékezni, amit látunk, pláne, ha az egy kézzel fogható, fizikai dolog, nem úgy, mint egy internetes hirdetés, amit pusztán törlünk, ha nem akarjuk látni. Ezzel szemben egy reklámeszközt nem lehet csak úgy törölni. Benne lesz a látószögünkben, ha elhaladunk mellette, ha akarjuk, ha nem.

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyjunk, az interneten fellelhető hirdetések miatt, amikkel szinte bombáznak minket, valamilyen szinten immunisakká váltunk, és már nincs ránk nagy hatással. Sokan nem a laptop előtt, vagy a mobilt nyomogatva akarják leélni az életüket. Igazán interakciókra vágynak. Náluk a hagyományos módszeretek jobban működhetnek, mint a szájbarágós internetes hirdetések.


 

Kiváló reklámeszköz az egyedi zászló


Természetesen a felsorolt digitális reklámozás sem rossz dolog, de ha ezt keverjük a nyomtatott reklámeszközökkel, akkor sokkal szélesebb körben jutunk el az emberekhez, és hozhat számukra egy kis felfrissülést a fizikai reklám látványa. Ideális választás lehet a zászló ilyen helyzetekben, melyeket egy mutatós grafikával megszemélyesítve, igazán vonzó és figyelemfelkeltő végeredményt fog nyújtani.

Hiába hasznos eszköz az okostelefon, amit manapság már elég sok mindenre lehet felhasználni, de az üzleti világot mégsem tudta felváltani. Szükségesek még az expók, konferenciák, szakkiállítások, rendezvények, ahol a személyes kapcsolatteremtés lehetséges. Ilyen alkalmakon a márkánkat vizuálisan meg kell jeleníteni, így a zászló egy igazán feltűnő, és praktikus megoldás lehet. Ezzel jelezhetjük, hogy itt vagyunk, és várjuk, felvegyék velünk a kapcsolatot. Ki ne figyelne fel egy lobogó zászlóra?

Az egyedi zászló a nap 24 órájában végzik a dolgokat, és népszerűsítik cégünket. Rengeteg helyen megtalálhatóak, például a cégül előszeretettel tesznek ki hatalmas viharálló zászlókat a logójukkal megjelenítve. Nem lehet őket, nem észre venni. Nagyok, és mégis elegánsak.


 

Egyedi zászló varázsa


Megjeleníthetjük rajta a logónkat, szlogent, akár terméket, vagy szolgáltatást is. Zászlórúdra feltűzve az üzlet falán igazán mutatós látványt fog nyújtani. Költséghatékony reklámeszköz, mely bármekkora méretű lehet, csak a képzeletünk szabhat határt neki. Lehet egy oldalas, vagy két oldalas is, és anyagok terén is több féle választék van. Például van a standard zászló anyag, ami 110g hurkolt poliészterből készül, de szelesebb helyekre érdemesebb viharálló anyagot választani.

Beltéri használatra a selyemzászló is igazán szép, igényes opció lehet. Biztosak lehetünk benne, ha beruházunk egy egyedi zászlóra, nem fogjuk megbánni, hiszen igazán praktikus és merész választás a mai digitális világban. Tűnjünk ki a tömegből, és mutassuk meg, vannak még régi jól bevált módszerek, amik a mai napig működnek!
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.