0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért tökéletes az Anvil póló a szitanyomáshoz? Néhány meggyőző érv a választáshoz

A szitanyomás az egyik legelterjedtebb pólónyomtatási technika. A jó minőségű tintát egy szitán keresztül nyomják rá az alatta lévő anyagra. Egyszerűbb mintákat szoktak vele megszemélyesíteni, általában nagyobb mennyiségben, így ez a legköltséghatékonyabb mód ilyen esetben. Pólón kívül akár táskát, pulóvert, vagy nadrágot is nyomhatunk vele.

A szitanyomás az egyik legelterjedtebb pólónyomtatási technika. A jó minőségű tintát egy szitán keresztül nyomják rá az alatta lévő anyagra. Egyszerűbb mintákat szoktak vele megszemélyesíteni, általában nagyobb mennyiségben, így ez a legköltséghatékonyabb mód ilyen esetben. Pólón kívül akár táskát, pulóvert, vagy nadrágot is nyomhatunk vele.


 

Mivel a szitanyomás az évek során nem veszített népszerűségéből, fontos tisztában lennünk azzal, mely termékekkel tudjuk elérni a legkiválóbb eredményt. Ezért lehet jó választás az Anvil póló, hiszen garantáltan a legszebb végeredményt fogjuk kapni.
 

Most nézzünk meg, néhány meggyőző érvet, miért vegyük figyelembe az Anvil pólókat, ha szitanyomás mellett döntünk.
 

Kiváló minőségűek
 

Szitanyomáshoz nem is találhatnánk nála jobb választás, hiszen felépítéséből adódóan teljesen alkalmas erre a célra, anélkül hogy nyomtatás miatt kellene tartanunk. Stílustól függetlenül minden Anvil pólónál számíthatunk rá, hogy egy igazán masszív, strapabíró anyagot kapunk. Puha, de mégis erős, szorosan szőtt pamutszövetből készül, ami ideális felület a tökéletes minőségű nyomtatáshoz. Így nem kell attól félnünk, hogy homályos lesz a nyomat, vagy hézagos lesz.
 

Széles választékban kaphatóak


Az Anvil pólók mindenféle stílusban és méretben kaphatók.  A márka tisztában van vele, hogy mindig változik az épp aktuális trend, és ugyanarra a fajta pólóra a vállalkozások nem tudnak különböző nyomatokat nyomtatni. Például lehet egy bővebb fazonú pólóhoz illik jobban az adott grafika, de az is lehet egy karcsúsított típushoz. Nem csak maga a nyomat a lényeges, hanem az is, hogy a póló hogyan néz ki.
 
Az Anvil pólók az unisex-től kezdve egészen a gyerekpólókig kínálja széles választékát. Akár ha kereskedni akarunk egyedi, nyomtatott pólókkal az Anvil személyébe megtaláltuk a tökéletes partner, hiszen minőségi felsőket árulnak, kedvező áron.



Sok cég igyekszik egy egységes megjelenést megalkotni a cégen belül, mely fontos abban, hogy meg lehessen különböztetni a többi hasonló vállalkozástól. A márka kialakítása így azonnal felismerhetővé fogja tenni az adott céget a fogyasztók körében. Az Anvil pólók ennek megalkotásában tökéletes választás lehetnek.
 

Letéphető címkével rendelkeznek

 
Elsőre talán furcsának tűnhet, ez miért olyan fontos, de gondoljunk csak bele: mindnyájunkkal előfordult már, megvettük a pólót, amiben egy óriási címke volt, és hiába vágtuk ki,  teljesen nem tudtunk tőle megszabadulni. Ezzel szembe az Anvil letéphető címkéje könnyedén eltávolítható egy laza mozdulattal, nem marad utána nyom, mintha soha nem is lett volna benne. Így nem kell többé amiatt aggódnunk, úgy vágjuk ki a címkét, hogy véletlenül se sértsük meg az anyagot.


 

Könnyen mosható

 
Tény és való, mosás után kisebb zsugorodás tapasztalható a legtöbb pamut, vagy pamut keverékű póló esetében, amitől az Anvil sem kivétel, de mégis népszerű póló, hiszen azok közé a fajták közé tartozik, amik a lehető legkevésbé mennek össze a mosás után. Minimális zsugorodásra kell számítanunk, de ezenkívül megtartják az alakjukat, és hosszú ideig őrzik meg eredeti színűket.
 

Mérethűek

 
Napjainkban az online vásárlás a fénykorát éli. Ez számtalan előnnyel jár, de természetesen vannak hátulütői is. Biztosan előfordult már velünk, az adott webáruházban kiválasztottuk az általunk hordott méretben a felsőt, de mikor megkaptuk kiderült, hogy túl szűk, vagy, hogy túl bő. Az Anvil pólók jól illeszkednek az emberi testhez, és méretek tekintetében is akkorák, amekkorának meg vannak hirdetve. Nem kell attól félnünk, az adott ruhadarab túl kicsi vagy túl nagy lesz.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)