0036 1 232 4246   Kívánságlista

Mit fontos észben tartanunk a megfelelő jegyzettömb kiválasztásakor?

A jegyzettömb gyártása egy igazán jó befektetés lehet a cégünk számára. Nem csak amiatt hasznosak, mert kiváló promóciós eszközök a márka népszerűsítésében, hanem mert hosszú távon megtérül a rászánt költség, hiszen növelheti az ügyfelek hűségét irányunkban, valamint az elégedettségüket.
A jegyzettömb gyártása egy igazán jó befektetés lehet a cégünk számára. Nem csak amiatt hasznosak, mert kiváló promóciós eszközök a márka népszerűsítésében, hanem mert hosszú távon megtérül a rászánt költség, hiszen növelheti az ügyfelek hűségét irányunkban, valamint az elégedettségüket. Ráadásul hasznosak is, hiszen akár otthon, vagy a munkahelyen igazán praktikus, ha kéznél van, ha valamit gyorsan le kell írnunk.


 

Megfelelő papír kiválasztása


Nem mindegy, milyen papírtípust választunk, hiszen az sem jó, ha túl vastag, de az sem, ha túl vékony, hiszen akkor könnyedén elszakadhat, a vastag esetében pedig így túl terjedelmes lenne. 90g ofszet papír lehet a tökéletes választás erre a célra. Könnyedén lehet rajta írni, és elég erős a papír ahhoz, hogy ne szakadjon meg egy erőteljesebb jegyzetelés során.
 

Megfelelő méret kiválasztása


Jó, ha átgondoljuk, milyen célból akarjuk elkészíteni a jegyzettömböt. Mire fogják használni? Hogyan fogjuk eljuttatni az ügyfelekhez? Például ha expón, vagy egyéb szakmai kiállításon osztjuk szét a jegyzettömböket, akkor kár az A5-östől kezdve az A4-esig jó választás lehet. Egy mappába, vagy ajándéktáskába is beletehetjük őket, így nyújtva át a potenciális ügyfélnek. A praktikusságot is jó, ha szem előtt tartjuk. Egy nagyobb jegyzettömb feltűnőbb lehet, de a kisebb típus pedig kényelmesebb, sok helyen elfér, a táskánkban is magunkkal tudjuk vinni bárhova. Az a legjobb, ha mindkét típussal rendelkezünk, így tudni fogjuk, mikor melyiket érdemes tovább adni.

Néhány méret:
 
  • A7 (74 x 105 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • A5 (148 x 210 mm)
  • A4 (210 x 297 mm)
  • A3 (297 x 420 mm)


 

Lyukasztott jegyzettömb


Praktikus megoldás lehet az is, hogy lyukasztott jegyzettömböt választunk. Így az ügyfelek gyűrűs mappába is beleilleszthetik a tömböt. Akár 2, vagy 4 lyuk is kerülhet rá. Így a felhasználása kényelmesebb lesz, és, még aki ódzkodik is tőle, az is nagyobb eséllyel fogja így alkalmazni.
 

Mintapéldány készítése


A jegyzettömb grafikája lehet, képernyőn jól néz ki, de ez igazán akkor fog kiderülni, amikor nyomtatásba kerül. Ha lehetséges, akkor érdemes egy mintapéldányt készíteni először, hogy lássuk, minden az elképzelésünknek megfelelő-e, hiszen ha valami nem tetszik, akkor még tudunk rajta változtatni anélkül, hogy pénz veszítenénk.


 

Költséghatékony marketing eszköz


Jegyzettömb nyomtatás esetén figyelembe kell vennünk azt, minél többet nyomtatunk, annál jobb áron fogjuk kapni őket. Csak pár darabot nem éri meg készítetni, így nagyobb darabszámokban kell gondolkodjunk. Előre látóan érdemes a jövőbe is tekinteni, fél év, vagy 1 év alatt hányra lehet szükségünk. Ha megvan egy konkrét darabszám, ami kellene, de a költségvetés még nincsen meg rá, akkor lehet nem ártana kicsit még várni, hogy finanszírozni tudjuk ezt a mennyiséget, hiszen így jobban járnánk, mintha most kinyomtatnánk egy adott mennyiséget és később a maradékot. Hosszú távon megtérül a befektetés, az ügyfelek számára szimpatikusabbá válunk, és így még többen fognak minket választani. Érdemes tehát alaposan átgondolunk, miből mennyit szeretnénk, és nem elkapkodva hozni meg a döntést.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)