ClickCease Grafikai Tervezés Kiadványtervezés Kiváló Áron.
  0036 1 232 4246   Kívánságlista

Grafikai Tervezés Kiadványtervezés Kiváló Áron.

Logó tervezés

A cég lelke!
Minden cég alapja, mellyel igazán egyedivé teheti vállalkozását, mely kirí a tömegből. Egy különleges logóval könnyedén megjegyezhető lesz, és elkerülhető az, összekeverjék a konkurenciával. Ráadásul az ügyfelek számára is fontos a minőségi logó, ami bizalmat áraszt.

Póló tervezés

Egyediség mesterfokon!
Egyedi pólót szeretne? Segítünk megtervezni a tökéletes grafikát! Akár fontos céges eseményre kell, akár egy felszabadult csapatépítő tréningre - és még sorolhatnánk -, egy jellegzetes pólóval összekovácsolhatja az embereket.

Plakát tervezés

A tökéletes vizuális reklám!
Egyedi plakát tervezés, mellyel könnyedén megszólíthatja a célközönséget. Egy színes, érdekes grafika egy rövid, frappáns szöveggel igazán figyelemfelkeltő lehet!

Névjegykártya tervezés

A maradandó benyomás!
A névjegykártya egy kulcsfontosságú eszköz a kapcsolattartásban. Egy érdekes dizájnú névjegyet nagyobb eséllyel fognak megtartani ügyfeleink, vagy üzleti partnereink, akik így a későbbiekben fel tudják velünk venni a kapcsolatot.

Szórólap tervezés

A költséghatékony reklámeszköz!
Szórólappal napjainkban igazán sok embert el lehet érni. Akár utcán osztogatjuk, akár postaládákba helyezzük el, akár az üzletünkben van kihelyezve, hasznos eszköz lehet. Emiatt nagyon fontos, hogy egy mutatós grafikai dizájnnal még figyelemfelkeltőbbé tegyük, hogy egyenes vonzza a tekintetet.

Csomagolás tervezés

A vizuális vonzerő!
Napjainkban nemcsak az számít, a termék, amit veszünk, minőségi legyen, hanem a csomagolása is. A csomagolás a szócső a vevő és az áru között, bizalmat kelt, és megelégedettséget ígér. Ezért roppant fontos, időt, pénzt és energiát fektessünk bele a csomagolás tervezésébe, hogy egy esztétikus, jövedelmező végeredményt kapjunk.

Display tervezés

A széleskörű kreativitás!
A display-ek manapság kulcsfontosságúak, ha vállalkozásba kezdünk. Akár az üzletünk előtt, vagy benn a helyiségben kiválóan alkalmasak lehetnek, akár rendezvényeken, kiállításokon és a többi, ahol figyelemfelkeltőek lehetnek. Egy jó grafikával a siker garantált!
Hasznos információk

A grafikai tervezés céged egyik leghatásosabb marketing eszköze! 

 

Kreatív megjelenés, ami vonzóvá teszi a terméked.

 

Nincs kész grafikája? Szívesen segítünk elképzeléseinek megvalósításában.

Milyen áron dolgozunk?  Áraink  10.000 Ft/óra - 5000 Ft/30 perc.
 

Kedvező ez a szerkesztési óradíj? Igen 30 perces egységekben számolunk így csak a tényleges tervezéssel töltött munkaidőt kell fizetni.


A ps-t mi írjuk meg, ezért szerkesztési óradíjat nem számítunk fel, amennyiben a leadott anyaggal nincs utomunka.

Gyakran Ismételt Kérdések

+ Milyen fájl típusokat fogadunk el?
Elsősorban a pdf-et preferáljuk, de a minőségileg megfelelő jpg, tiff fájl is jó lehet. Viszont vannak olyan esetek, amikor mindenképpen vektoros pdf fájl szükséges. Ilyen például az egyedi matrica formára vágás, vagy amikor UV fehér alányomásos technikát kell alkalmazni.

A jpg és tiff formátumoknál azt is figyelembe kell venni, mivel rasztergrafikus fájlok, így előfordulhat, hogy a nyomtatás enyhén pixeles, homályos lesz.
+ Elfogadjuk a Microsoft Word fájlokat?
Sajnos az ilyen formátumú fájlok nyomtatás szempontjából teljesen alkalmatlanok. Asztali nyomtatóhoz, noha alkalmasak, viszont gyakran előfordul az a probléma, hogy a szöveg és a képek megnyitva más-más számítógépen eltérő lesz, elcsúszik a szöveg, vagy még a betűtípus is más lesz.

Amennyiben más programban nem tudja elkészíteni a grafikát, exportálja pdf-ként a Word fájlt, és úgy küldje át. Így biztosítva lesz, azt a grafikát fogjuk látni, ami a tényleges, és ez alapján tudunk egy árajánlatot küldeni a nyomdakész grafika elkészítésére.
+ Mi a teendő, ha az oldalon nem tudom feltölteni a grafikát?
Előfordulhat a fájl túl nagy, és nem lehet az online megrendelés rendszerébe feltölteni. Ilyen esetben vagy email-en kell átküldeni, vagy WeTransfer-en, vagy ToldACuccot-on keresztül.
+ Mi az a kifutó és vágójel?
A kifutó általában egy 3-5mm-es szakasz a grafika körül, mely abban van a segítségünkre, mikor pl a szórólap vágása történik, akkor a nyomtatott felület biztosítva lesz, nem fog a szélein fehér csík lenni a művelet után, hiszen a grafika kijjebb húzódik, mint az alap mérete.

A vágójel pedig vízszintesen és függőlegesen elhelyezkedő segédvonalakat jelent, amelyek a lap vágási helyeit jelölik ki.
+ RGB vagy CMYK formátumba mentsem el a grafikai fájlt?
A nyomtatás CMYK-ban történik, így nagyon fontos, hogy ebben a színmódban legyen elkészítve a grafika, különben előfordulhatnak színbeli eltérések a nyomtatás és a digitális fájl között.
+ Más által tervezett anyagból is vállaljuk a kivitelezést?
Igen ebben az esetben a következő formátumokat tudjuk fogadni: .cdr, .ai, vagy 4 szín color nyomás esetén .jpg, .tiff, .pdf.
Kapcsolódó Blog Cikkek:
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.21 08:57
Elsőre talán furán hangzik az a szó, hogy kifutó. Mégis miért fontos, hogy legyen a nyomdakész grafikán? Mi célt szolgál? Ha előfordult már velünk olyan, hogy amit nyomtattunk annak a szélén egy fehér csík maradt, miközben a grafika színes, akkor már meg is kaptuk a választ. Nem volt a grafikán kifutó.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.12 16:22
Amikor nyomtatatni szeretnénk, általában a nyomdák, azt kérik, CMYK-ban küldjük el nekik a grafikát. Így felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mi is az a CMYK, és miért ennyire fontos ez? Rövid cikkünk néhány fontos információt tartalmaz ennek a lényegességéről.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2020.07.17 09:32
Elsőre talán nem tűnik annyira lényegesnek, a képnek mekkora a felbontása, de bizonyos esetekben ez létfontosságú. A képfelbontás mértékegysége a DPI (Dot Per Inch), ami azt mutatja meg, egy inch-en mennyi képpont van, vagyis a kép mennyire részlet gazdag.

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!