ClickCease Mesh háló nyomtatás garantáltan a legjobb áron mérethatár nélkül ne keressen tovább!
  0036 1 232 4246   Kívánságlista

Mesh háló nyomtatás garantáltan a legjobb áron mérethatár nélkül ne keressen tovább!

Mesh építési lyukacsos háló

10 M2 -TŐL MÁR 3300 Ft + ÁFA/M2
Anyag: PVC
Vastagság: 330 g/m2
Felhasználás: kültér
Anyag szélessége: 320
Minőség: 720 DPI
Hasznos információk

 A mesh vagy ismertebb nevén épületháló olyan molinó fajta, amely több szempontból is praktikus. Lyukacsos szerkezetének köszönhetően egyrészt légáteresztő, fényáteresztő hatású, könnyebb a súlya is, ezért könnyebben lehet nagy méretekben gyártani, szállítani és nem utolsó sorban felszerelni. Anyaga ugyanolyan erős mint egy molinóé, hiszen ez is PVC alapú, így időjárásálló is egyben. Éppen ezért, nem csak egyedi felhasználásra készíthető, hanem többször és hosszabb időre is ki lehet helyezni. Kültéren és beltéren egyaránt remek reklámhordozó.


Felhasználási területek: leginkább építkezések állványzatának befedésére használják, de nagyszerűen alkalmazható belső dizájnként rendezvényeken, kiállításokon vagy akár az iroda, illetve üzlet falának díszítésére is.

 


A teljesség igénye nélkül néhány molinó referencia:mesh háló

Gyakran Ismételt Kérdések

+ Mi a különbség a molinó és a mesh háló között?
Mindkettő PVC anyagból készül. Amíg a molinó masszív, tömör alapú, addig a mesh hálón perforáció látható, mely alkalmasabbá teszi a nagyon szeles helyeken való használatra. Mivel tele van apró lyukakkal, így könnyebb is az anyaga, mint a molinónak, emiatt nagyszerű választás a nagy méretű reklám megjelenítésére, vagy építkezéseken az épület eltakarására.
+ Mi a minimális és a maximális mérete a mesh hálónak?
Nincsenek standard méreteink a mesh háló esetében, csak a képzelet szab határt. Az egészen kicsi akár 50 cm-es mesh-től kezdve akár a 20 méteresig, vagy esetleg még nagyobbig van rá lehetőség. Az anyag szélessége 320 cm, így ha ennél nagyobb mesh-t kell készítünk, akkor a darabokat összehegesztjük, és így készül el az óriási banner.
+ Mennyi fényt enged át a mesh háló? Látható lesz a nyomtatott rész?
Nehéz pontos számadatokkal meghatározni, mennyi fény jut át a mesh hálón keresztül. Való igaz, sokkal több fény jut át rajta, mint egy tömör molinón, ennek ellenére a mesh nyomtatott része ugyanúgy látható lesz. Azt is számításba kell venni, a perforált anyaga miatt távolról nézve nem lesz olyan tisztán látható, mint a molinó esetében. Azonban, ha egy fal, vagy egyéb tömör anyag van a háló mögött, az hozzásegít ahhoz, hogy jobban látható legyen.
+ Két oldalas mesh hálót gyártunk?
Jelenleg nem foglalkozunk két oldalas mesh nyomtatásával.
+ A mesh hálók matt vagy fényes felületűek?
A mesh háló felülete matt.
+ Rendelhetek mesh hálót előre rögzített kötéllel, hogy könnyebb legyen az oszlophoz való rögzítés?
Nem. Jelenleg nem kínálunk a mesh hálóhoz kötelet. Ezt általában szakáruházban lehet megvásárolni.
+ Ringlizés helyett kérhetek tépőzáras vagy cipzáras rögzítési módot?
Nem. Jelenleg a ringlizés és a bújtatózás között lehet választani.
+ Milyen nyomtatási folyamatot használunk a mesh hálónál?
Oldószeres nyomtatással készül.
+ A mesh háló szélei vissza lesznek szegve?
Igen, az árba beletartozik a szélek visszaszegése is, ami kb. 3-4 cm-es felületet jelent. A grafika tervezésénél érdemes a szöveget ennyivel beljebb rakni a szélétől.
+ 50 cm-ként lehet sűrűbben ringliztetni?
Igen, akár 25-15 cm-ként is lehet. Ez esetben egyedi árajánlatot kell kérni email címünkre írva.
+ Formára lehet vágni a mesh hálót? Például kör, vagy szív alakra?
Jelenleg egyedi formára nem tudjuk vágni a mesh hálókat. Ha mégis ilyen alakzatot szeretne, akkor javasolt azt pvc táblára elkészíteni.
+ A mesh hálók műanyagból vagy vinyl-ből készülnek? Mi a kettő között a különbség?
A mesh hálók Vinyl anyagból készülnek, ami mesterséges műanyagból származik. A vinyl rugalmas polivinil-kloridból, más néven PVC-ből áll, amely tartós és hosszú életű. Így mivel a banner vinyl készült, így egyben műanyagból is.
+ Csak vízszintes formájú mesh hálót lehet készítetni, vagy függőlegest is?
Igen, egyaránt lehet vízszintes és függőlegest rendelni.
+ Milyen területeket érdemes a mesh hálót felhasználni?
Akár beltéri, akár kültéri használatra kiválóan alkalmas lehet. Népszerű módja az épületeken való reklám megjelenítésére. Építkezéseken, kiállításokon is használják, vagy akár Iskolákban, sportkomplexumokban, parkok kerítésén. Saját üzletünk épületén is kiválóan alkalmas lehet a szolgáltatásunk, vagy termékeink népszerűsítésére.
+ Időjárásállóak a mesh hálók?
Kifejezetten úgy vannak megalkotva a mesh bannerek, hogy UV és vízállóak legyenek. Akár esik az eső, akár fényesen, sőt a nap, a mesh háló kiválóan bírja a strapát.
+ Viharos szél esetén a mesh háló elszakadhat?
A banner úgy lett kialakítva, hogy szélálló legyen, hiszen a perforált anyaga lehetősége teszi, hogy a szél könnyedén átjusson rajta. Amennyiben megfelelően van rögzítve a mesh háló, akkor a szél nem tehet kért az anyagba. Extrém időjárási körülmények esetén, mint pl az orkán erejű szél, érdemes a hálót eltávolítani.
+ Az idő múlásával fakulni fog a mesh háló?
Mint ahogy minden termék, a mesh háló sem örökéletű. Nagy mennyiségű erős napfénynek kitéve előbb-utóbb természetesen halványodni fog a színe. Amennyiben egy darabig nem akarjuk használni, érdemes eltenni, hogy feleslegesen ne fakuljon.
+ A mesh háló ráncos lett. Hogyan lehet eltávolítani belőle a ráncokat?
A nagyobb méretű mesh hálók esetében sokszor inkább összehajtva szállítjuk, mintsem tekercsben. Így előfordulhat, a hajtás helyén ráncok lesznek, viszont a megfelelő kifeszítés segíthet, hogy kisimuljon egy anyag. Vasalót semmiképpen se alkalmazzon.
+ Hogyan lehet tisztán tartani a mesh hálót?
Nedves ronggyal, vagy szivaccsal lemoshatjuk a bannert. Így el tudjuk távolítani a felhalmozódott szennyeződést.
Kapcsolódó Blog Cikkek:
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.19 21:51
Manapság igazán nagy népszerűségnek örvend a mesh háló. Rengeteg felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek közé tartoznak a rendezvényeken, építkezéseken, fesztiválokon, vagy épületen való reklámként való kihelyezésük. Igazán praktikus, és egyszerű módja a hirdetéseknek, mely a költséghatékonyabb reklámeszközök közé tartozik.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.19 21:50
A vállalkozások számára nem mindegy, hogy milyen reklámeszközt használnak, hiszen függ attól is, hogy hova lesz kihelyezve a banner, mekkora a mérete, valamint meddig akarják alkalmazni. Ebből is látszik, a megfelelő megoldás megtalálása nem mindig egy egyszerű folyamat.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.25 12:04
Amennyiben banner-t szeretnénk alkalmazni reklámozáshoz, több típus közül is választhatunk. Általában az dönti el, hogy melyik a legjobb választás, hogy nekünk mik az igényeink, hova szeretnénk kihelyezni. Elsőre lehet, nehéz feladatnak tűnik, de ha átnézzük a felhozatalt, akkor látni fogjuk, annyira nem bonyolult az.

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!