0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

töltőtoll, rollerball - Írószer

1 948 Ft
Kifinomult vonalú rollerball toll matt felső résszel és fényes, krómozott alsó résszel, hozzáillő krómozott díszítőelemekkel. Bársonytasakkal, Avenue ajándékdobozba csomagolva.
15 741 Ft
Az egyszerű, nélkülözhetetlen és megbízható Vector tollat az alkalmazkodóképessége és a benne rejlő minőség teszi különlegessé. Parker ajándékdobozba csomagolva érkezik. Rollerball betéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
99 345 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. Az ezüstözött díszítőelemekkel feldobott fekete színű tolltest igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal együtt. Egy golyóstollbetéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
108 377 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. Az ezüstözött díszítőelemekkel feldobott fekete színű tolltest igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal együtt. Egy rollerball betéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
181 889 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. A fekete lakkozott tolltest, a 18 karátos tömör arany, ródium bevonatú tollhegy, valamint az ezüstözött díszítőelemek mindegyike igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal és egy tintapatronnal. Exkluzív kivitel.
109 274 Ft
Az álmok színét jelentő kék a Waterman tollak egész új kollekcióját ihlette meg. A művészi finomsággal, párizsias eleganciával és odaadó alapossággal megtervezett tollak mindegyike olyan titokzatos képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően a toll tulajdonosa szabadjára engedheti korlátlan kreativitását. Jellemzők: A kék színű lakk és a fényes fémek letisztult, modern kombinációja. Ultramodern cikkcakk mintával. Egyedi formatervezésű, 18 karátos, tömör arany tollheggyel. Waterman ajándékdobozban, egy tollbetéttel együtt.
164 588 Ft
Az álmok színét jelentő kék a Waterman tollak új kollekcióját ihlette meg. A művészi finomsággal, párizsias eleganciával és odaadó alapossággal megtervezett tollak mindegyike olyan titokzatos képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően a toll tulajdonosa szabadjára engedheti korlátlan kreativitását. Jellemzők: A kék színű lakk és a fényes fémek letisztult, modern kombinációja. Ultramodern cikkcakk mintával. Egyedi formatervezésű, 18 karátos, tömör arany tollheggyel. Waterman ajándékdobozzal és egy tintapatronnal.
4 641 Ft
Pedova rollerball toll prémium minőségű fekete tollbetéttel. Csomagolása Marksman díszdoboz.
2 567 Ft
A karcsú külső fajsúlyos tartalmat rejt. Prémium minőségű fekete partont tartalmaz. Csomagolás Luxe díszdobozban (17x3.5x2cm).
2 567 Ft
Ennek a rollerball tollnak a tapintása olyan, amilyet még nem tapasztalt. A tolltest markolata mind a kényelmet, mind a tartósságot biztosítja. Prémium minőségű kék tollbetéttel. Csomagolása Luxe ajándékdoboz. Fém.
13 707 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel. Waterman ajándékdobozba csomagolva. Fém.
12 303 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel. Waterman ajándékdobozba csomagolva. Fém.
40 231 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel, Waterman díszdobozban. Fém.
3 480 Ft
Karcsú hatás és szilárd tapintás egyesül ebben az exkluzív tervezésű rollerball tollban. Fekete tollbetéttel. Csomagolása Luxe díszdoboz.
4 597 Ft
Karcsú hatás és szilárd tapintás egyesül ebben az exkluzív tervezésű töltőtollban. Kék patronnal. Csomagolása Luxe díszdoboz.
52 791 Ft
Franciaországban készült és prémium Waterman díszdobozban kerül forgalomba.
45 157 Ft
Franciaországban készült és prémium Waterman díszdobozban kerül forgalomba.
11 501 Ft
Waterman Graduate rollerball toll fekete tollbetéttel, ajándékdobozban.