0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Miért hasznos képben lenni a CMYK-val?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.12 16:22
Amikor nyomtatatni szeretnénk, általában a nyomdák, azt kérik, CMYK-ban küldjük el nekik a grafikát. Így felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mi is az a CMYK, és miért ennyire fontos ez? Rövid cikkünk néhány fontos információt tartalmaz ennek a lényegességéről.
Képfelbontás – pontosan mi is ez és miért fontos?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2020.07.17 09:32
Elsőre talán nem tűnik annyira lényegesnek, a képnek mekkora a felbontása, de bizonyos esetekben ez létfontosságú. A képfelbontás mértékegysége a DPI (Dot Per Inch), ami azt mutatja meg, egy inch-en mennyi képpont van, vagyis a kép mennyire részlet gazdag.
Boríték nyomtatás - neked melyik méret az ideális?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.13 15:01
A borítékok fontos részei az irodai életnek. Ezek óvják a bizalmas dokumentumokat, és segítik a szükséges információk egyik helyről a másikra való kézbesítését. Íme egy kisebb útmutató a borítékok változó méreteihez, hogy megtaláljuk a megfelelőt a számunkra.
Miért egy kiváló promóciós eszköz a matrica?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:54
A matricák is lehetnek ugyanolyan fontos elemei a marketing stratégiának, mint a szórólapok, plakátok, roll up-ok és még egyéb nyomtatott termékek. Íme néhány kreatív és költséghatékony módszer, amelyek bemutatják, a matricákat milyen esetben tudjuk felhasználni vállalkozásunk népszerűsítésére.
Plakát készítés - hogyan lehetsz a figyelemfelkeltés mestere?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:55
A plakátok a mai napig fénykorúkat élik. Népszerű módja a reklámozásnak, s a popkultúra legkedveltebb formatervezési elemei közé tartoznak. Bámulatos hirdetéseket lehet létrehozni egy csipetnyi kreativitás és frappáns megfogalmazás elegyével, mely a szemnek kívánatos.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!