0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

Elektronika, pendrive

10 005 Ft
Szimplafalú sport kulacs csavaros tetővel. Egy darab lecsavarozható Bluetooth (r) hangszóróval (akár 10 méteres hatósugár) micro-USB töltőkábellel. A kulacs űrtartalma:500 ml. Csomagolás: ajándékdoboz.
882 Ft
Ovális, összecsukható USB-lámpa.
10 005 Ft
Golyóstoll elektronikus tollal és a toll tetején elrejtett 4 GB-os pendrive-val. A toll akkor is működik, amikor használja a pendrive-ot.
1 104 Ft
Szuperkönnyű, stílusos fülhallgató. Minden 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható. Praktikus tároló dobozzal.
7 439 Ft
Mini bluetooth hangszóró 10 méter hatósugarú vezeték nélküli kapcsolattal. A puha tapintású hangszórótest minőségi érzetet kölcsönöz a hangszórónak. A csomag tartalmazza az USB tápegységet és a 3,5 mm-es csatlakozókábelt is. Csomagolás: Avenue ajándékdobozban.
5 254 Ft
Hordozható bluetooth (r) hangszóró belső tölthető akkumulátorral, mely kb. 4 óra non-stop zenelejátszást biztosít. A hangszóró bluetooth (r) kapcsolaton vagy 3,5 mm-es audio kábelen keresztül csatlakoztatható. Az audio- és a töltőkábel tartozék.
746 Ft
Háromszög alakú műanyag kábeltartó. Minden szabványos 3,5 mm-es audio csatlakozóval használható.
553 Ft
Bármely szabványos audió készülékkel használható. A fülhallgatók újrahasznosítható kerek dobozban tárolhatók. 3,5 mm-es audio csatlakozó és 120 cm fülhallgató kábel.
751 Ft
Praktikus médiaállvány beépített erősítővel fém kulcskarikával. Az iPhone (r) sorozat készülékeivel kompatibilis.
1 323 Ft
Csatlakoztatható hangszóró, tölthető beépített akkumulátorral, amely akár 2 óra zenehallgatásra is elegendő. Csatlakoztassa a hangszórót bármely okostelefonhoz, tablethez vagy audio készülékhez a 3,5 mm-es csatlakozóval. USB töltőzsinórt tartalmaz.
1 158 Ft
Visszahúzható fülhallgató, minden 3,5 mm-es csatlakozó dugóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható.
4 068 Ft
Exkluzív Xmi kivitelű, kisméretű, hordozható hangszóró, amely széles színválasztékban kapható
5 458 Ft
Divatos összehajtható fejhallgató állítható fejpánttal, fülpárnákkal. Minden 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható. Fehér kartondobozzal.
17 214 Ft
Hallgasson zenét Bluetooth (r)-kapcsolattal rendelkező készülékéről a Rhea Bluetooth (r) fülre illeszkedő fejhallgatóval. A Rhea tiszta hangzást és mély, erőteljes basszust biztosít. A Bluetooth (r) hatótávolsága 10 méter, a beépített lítium elemnek köszö
6 178 Ft
Kinek kellenek gombok, ha már van érintőképernyő? Egy egyszerű érintés a fejhallgatón és máris a megfelelő hangerőn hallgathatjuk a zenét. Bluetooth (r) kapcsolattal 12 órán keresztül élvezhetjük kedvenc zeneszámainkat. Micro usb és USB töltőkábelt, valamint aux vezetéket tartalmaz. Bluetooth (r) hatótávolság 10 méter.
6 932 Ft
Hallgasson zenét vagy nézzen filmet bárhol, miután csatlakoztatta a hordozható Bluetooth hangszórót bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközhöz, például iPhone-hoz, iPadhez vagy Android rendszerű készülékhez (10 méteres hatósugárban). A beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszóróval menet közben konferenciahívásokat is lebonyolíthat az okostelefonja vagy valamilyen video-chat program, pl. a Skype segítségével. A csomag tartalmazza az USB tápegységet és a 3,5 mm-es csatlakozókábelt is. Csomagolás: Avenue ajándékdobozban.
18 444 Ft
Boulder vízálló Bluetooth (r) hangszóró gumírozott, IP-66 tanusítvánnyal rendelkező borításának köszönhetően kiválóan alkalmas sportoláshoz, túrázáshoz. Teljesítménye 6W. A csomag tartalmaz egy karabinert és egy micro USB töltőkábelt. Csomagolása díszdobo
17 064 Ft
A Cadence Bluetooth (r) fejhallgató megszabadítja önt a vezetékektől, és lehetővé teszi az eszközökhöz való könnyű csatlakozást a Bluetooth (r) segítségével. A Cadence tiszta hangzást és mély, erős basszust biztosít. A fülhallgató részen található a beépí
16 775 Ft
Seneca Bluetooth(r) hangszóró mahagóni fából a kiváló hangzás érdekében. Kimenet 3 Watt. Egy 400 mAh lítium polimer akkumulátort tartalmaz, valamint Micro USB töltőkábelt és 3.5mm-es kábelt. Bluetooth hatótávolság 10 méter. Egy töltéssel 3 órás játszási idő biztosított maximális hangerőn. Csomagolása Avenue díszdoboz.
8 478 Ft
Martell mágneses, fém Bluetooth (r) fülhallgató tokban. A fülhallgatók energiaellátását mágnesek szabályozzák. A különálló fülhallgatók bekapcsolódnak, összeérintés esetén kikapcsolnak. A beépített szabályozó és mikrofon lehetővé teszi a hangerő szabályoz