0036 1 232 4246   Kívánságlista

Pólók/T-Shirt

2 548 Ft
Rövid ujjú póló. Azonos tónusú, fedett varratokkal ellátott lekerekített nyakrész. Elöl és hátul oldalsó mintával. Betétekkel a vállrészen.
1 537 Ft
Rövid ujjú póló, saját anyagából passzés, kerek nyakkal, oldalvarrott. Pamut tapintású poliészter anyagból.
1 842 Ft
Oversize stílusú póló nyitott nyakkivágással. Rövid, denevérujjú stílus és lekerített alj.
2 116 Ft
Rövid ujjú és extra hosszú méretű unisex póló, kétrétegű elasztán kerekített nyakrésszel. Az alján oldalsó nyílásokkal. A hátrész szabása valamivel hosszabb, mint az elülső.
1 392 Ft
Oversize póló. Felsőrésze a vállnál varrva elöl és hátul. Lekerekített alj.
1 310 Ft
Ujjatlan oversize trikó, derék része rövid és széles.
2 313 Ft
Rövid ujjú, terepmintás póló kerek nyakkivágással. 4 rétegű megerősítés belül a nyakrésznél és a vállaknál fedő varrással. Oldalsó varrások.
2 986 Ft
Hosszú ujjú, terepmintás póló, zárt, kerek nyakkivágás, mandzsetta nélkül. 4 rétegű megerősítés belül a nyakrésznél és a vállaknál fedő varrással. Oldalsó varrások.
4 271 Ft
Jól láthatósági technikai póló három gombos hajtókával, két fényvisszaverő csíkokkal a testfelületén és eggyel az ujján. 1x1 bordás kötésű nyakrésszel. Fényvisszaverő csíkokkal a testfelületen és az ujjakon. Sima felületű anyagból....
4 762 Ft
Hosszú ujjú láthatósági technikai póló. 3 gombos füllel. 1X1 bordázott gallér és mandzsetta. Két vízszintes fényvisszaverő csík a törzsön és az ujjakon. Beakadás elleni szövet.
2 986 Ft
Rövid ujjú láthatósági technikai póló. Kerek nyak ugyanabból az anyagból, a nyaknál belül megerősített díszszalaggal. Két vízszintes fényvisszaverő csík a törzsön és egy az ujjakon.
1 200 Ft
Sport póló szegéllyel a hónaljnál és a nyaknál. Trikó kivágású hát és oldalsó varrások.
1 247 Ft
Technikai póló csíkokkal. Légáteresztő anyag, könnyen mosható és száradó. Oldalvarrással.
1 701 Ft
Sport póló. Puha tapintású, kényelmes viselet. Karcsúsított fazonú, sima szövet, oldalvarrással. Modern, formázott alsó szegély.
2 063 Ft
Rövid ujjú, galléros technikai női póló. Kötött nyakrész három gombbal. Alakkiemelő szabás.
2 608 Ft
Galléros sport póló. Könnyen mosható és száradó légáteresztő anyag. Két színű póló. Kerek nyakrész fedett varrással.
2 735 Ft
Rövid ujjú galléros póló, bordázott gallérral és ujjvéggel, 3 gombos kivágással. Megerősített fedett varrás a galléron. 
2 636 Ft
Rövid ujjú galléros póló zsebbel, bordázott gallérral és ujjvégekkel, 3 gombos kivágással. Megerősített fedett varrás a galléron.
1 862 Ft
Rövid ujjú galléros póló, bordázott gallérral és ujjvéggel, 2 gombos kivágással. Megerősített fedett varrás a galléron.
3 742 Ft
Színes gallér, három gombos kivágás. Bordázott gallér és ujjvég. Megerősített fedett varrás a galléron. Belül színezett kivágás a galléron és ujjakon lévő csíkkal harmonizálva.
2 445 Ft
Rövid ujjú galléros póló 3 gombos kivágással. Bordázott gallér. Megerősített fedett varrás a galléron és vállakon.
2 721 Ft
Rövid ujjú női póló. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve. Barázdált nyak és ujj szegélyek. Oldalvarrással karcsúsított. Három gombos finom hajtóka. Alul oldalsó nyílásokkal.
2 721 Ft
Rövid ujjú férfi póló. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve. Barázdált nyak és ujj szegélyek. Oldalsó varrások. Három gombos hajtóka. Alul oldalsó nyílásokkal.
2 487 Ft
Technikai szövetből készült mikro perforált póló, bordázott nyakrésszel, hajtókával és díszszalaggal fedve. Rövid ujjú, szegéllyel a végén és alul oldalsó nyílásokkal.
3 742 Ft
Rövid ujjú póló, jacquard nyak és kézelő rész, három gombos hajtókával. Díszszalaggal megerősített nyakrész. Hímzett zászló díszítéssel a hátoldalán.
3 704 Ft
Magas minőségű férfi rövid ujjú póló, kényelmes szövetből. Három gombos, színben a szövettel harmonizáló hajtókával a nyakrészen. Barázdált hajtóka és ujjszegély. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve. Oldalsó nyílások hasonló tónusú díszsz...
2 735 Ft
Rövid ujjú, galléros Nőii póló. Kötött nyak és mandzsetta. 3 gombos, vékony fedőanyag.Nyakán megerősítő varrásfedőkkel és oldalsó felsliccolásokkal.
3 888 Ft
Multisport technikai női top. Varrás nélküli, úszódressz kialakítású hátrész. Közepes tartás.
1 890 Ft
Rövid ujjú férfi alsóruházati póló, kerek 1x1 bordázott nyakkal. A nyaknál megerősített díszszalaggal. Légáteresztő és kényelmes szövet.
2 646 Ft
Hosszú ujjú férfi alsóruházati póló, kerek 1x1 bordázott nyakkal. A nyaknál megerősített díszszalaggal. Légáteresztő és kényelmes szövet.