0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Miért hasznosak az egyedi zászlók napjainkban?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.12 09:18
A 21. században a digitális világ a fénykorát éli. Rengeteg hirdetés emiatt átment a digitális platformra. Például a Youtube videók előtt, és közben sokszor tapasztalhatunk pár másodperce reklámvideókat, a Facebook is tele van hirdetésekkel, de bármilyen oldalra tévedünk, tapasztalhatjuk ezt. A cégek influenszerekkel reklámozzák a termékeiket a különböző közösségi oldalakon.
Mit vegyünk figyelembe hímzésnél a logó tervezésekor?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.11 12:07
A márka arculata maga a vállalat lelke. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen megjelenést kölcsönöz cégünknek. A márkajelzés nem egyszerűen csak egy logó, hanem ez fog némán kommunikálni az ügyfelek felé, és tükrözni fogja, a vállalat értékeit, felfogását, a cég kultúráját.
Miért érdemes az egyedi hímzés mellett dönteni?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.09 17:33
Az egyedi hímzés, nemcsak, hogy minőségi, hanem esztétikailag is sokat számít, és egy plusz értéket fog adni a cégünknek. Így könnyebben beazonosíthatóak leszünk, és ki fogunk tűnni a vetélytársaink közül. Az ilyen hímzett munka-, és egyenruhák még inkább egységessé fogják tenni cégünk arculatát, és megbízhatóságot fogunk tükrözni.
Hímzés vagy szitanyomás - melyiket érdemes választani?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 11:43
Mikor póló emblémázás előtt állunk, felvetődik a kérdés, melyik módszer lehet számunkra a legideálisabb. A hímzés és a szitanyomás a két legnépszerűbb választási lehetőség. Mindkét opció igazán minőségi végeredményt produkál, viszont azt is figyelembe kell venni, mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya.
Miért hasznos reklámeszköz a plakát?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 16:49
Talán nem is gondolnánk, de plakátok terén is van választék, és nem csak egy standard opció létezik. Van digitális verzió, és a hagyományos papír alapú is az egészen kicsitől az óriási méretig. Sokszor inkább attól függ a plakát nagysága, hogy a hely mekkora, ahova kihelyeznénk.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!